A napokban zártuk a 3. félévet az uszis oviban, s a negyediket, ha az előtte lévő babauszis időszakot is belevesszük.
Van olyan gyermek, aki lassan 2 éve hozzánk jár s még csak alig pár hónapja töltötte be a harmadik életévét! Innen is puszi Piller Emesének, akinek még 15 év hátra van a Pollys pályafutásából! 🙂 Bár mintha Farkas Marci is csak néhány alkalommal lenne lemaradva tőle!

Emese

Emese egykor és most!

2014 szeptemberében 3 gyógyúszóval kezdtem meg az oktatást, s most 2016 februárjában túlléptük a 140 főt azokkal, akik az úszóiskolánkba járnak! Az első félév kőkemény volt, a második félévben már láttam a fényt az alagút végén, de igazán most a harmadik félév végére jutottam el odáig, hogy úgy érzem sínen vagyunk. Nemcsak azért mert ajánlás útján jönnek az ovis csoporttársak, anyukák és testvérek, apukák és nagyszülők, szomszédok és osztálytársak, hanem mert egyre érezhetőbben jönnek a gyógyúszók orvosi ajánlásra is! Felemelő érzést azt hallgatni a telefonban, hogy a szülők a szülői értekezleten azt kérték, hogy hozzám jöjjön az ovis csoport úszásoktatásra!
Örömmel tölt el, hogy nemcsak az új úszópalánták jönnek, hanem a régiek is kitartóan járnak és elenyésző a lemorzsolódás.

Túljutva a félévi csoportváltások nehézségein, úgy érzem mostanra megnyugodtak a kedélyek, a gyermekek megszokták az új helyet, csoportot, szabályokat.

Sok-sok gyermeknél most veszem észre az igazi áttörést, hogy bátrabbak a medencében, egyedül is próbálgatják a határaikat, lemerülnek vagy egyedül lecsúsznak a csúszdán! Őszintén örülök, hogy a szülőknek volt türelmük kivárni a bátortalanabb gyermekek önbizalmának megerősödését s bízom benne, hogy a február végi nyílt órák alkalmával elégedetten nyugtázzák a gyermekek fejlődését.

Nagyon fontosnak tartom, és ezt a gyermekeknek is mindig elmondjuk, hogy mindenki fejlődését saját magához kell mérni! Mi nem annak örülünk, ha valaki elsőként fejezi be a feladatot, hanem annak, ha szépen, pontosan végrehajtja amit kérünk és minden órán legyőzi a korábbi önmagát! Úgy érzem ez a gyermekek döntő többségének sikerül is!

Nem lehet elégszer mondani, hogy köszönjük minden szülőnek a bizalmat, az ajánlásokat és az együttműködést! Legfőként nektek köszönhetjük, hogy 1,5 év alatt ennyire kinőtte magát az úszóiskola!