Időpontok a 2018/19-es tanévben:dsc_9406

Helyszín:
Balatonfüred Városi Sportuszoda,
Balatonfüred, Horvát M. u.

Árak:
Az úszásoktatás ára az oktatási díjból és a medencebérlési hozzájárulásból áll.

Balatonfüreden havi elszámolási módot alkalmazunk 4 hetes hónap esetén ez 1 főre heti 1 foglalkozás esetén: 2000Ft+6000Ft=8000Ft (2000Ft/alkalom, 500Ft medencebérlési hozzájárulás + 1500Ft oktatási díj) A medencebérlési hozzájárulás minden hétre kifizetendő, az oktatási díj lemondott hiányzás esetén következő hónapban levonásra kerül a havi díjból. Pótlásra is van lehetőség lemondott hiányzás esetén, ebben az esetben a medencebérlési hozzájárulás sem veszik el.
Balatonfüreden az oktatáson részt vevő gyermekeknek 100,-Ft-os sportolói jegy ellenében kapnak karórát, mellyel a szekrényt ki lehet nyitni, e díjat minden hónapban utólag, a következő havi díjjal együtt kell fizetni nekünk, azon órák után, melyen a gyermek ténylegesen részt vett.
A karóra az oktatási idő alatt a gyermekeknél lesz vagy igény esetén mi összeszedjük és óra végén kiosztjuk, de fontos, hogy nem maradhat a szülőnél miután ő elhagyja az öltözőket.

Testvérkedvezmény az oktatási díjból -10%.

mátéKisfiam általatok szerette meg a vizet, általatok találta meg az örömöt és a sikerélményt az úszásban. Ezt előttetek 4 évig nem sikerült elérnünk! Köszönet és hála érte! Azóta is minden óra után boldogan és sikerélménnyel tér haza.
Takács Ágnes
Kis Máté anyukája

Nincs galéria kiválasztott, illetve a galériát törölték.