_DSC3428Időpont 2018/19:

Árak:
Ajkán havi elszámolási módot alkalmazunk 4 hetes hónap esetén ez 1 főre heti 1 foglalkozás esetén: 2000Ft+4000Ft=6000Ft (1500Ft/alkalom, 500Ft medencebérlési hozzájárulás+1000Ft oktatási díj) A medencebérlési hozzájárulás minden hétre kifizetendő, az oktatási díj lemondott hiányzás esetén következő hónapban levonásra kerül.

Testvérkedvezmény az oktatási díjból -10%.

Az oktatás alatt a szülők nem tartózkodnak bent a medencetérben!

 

 

 

 

JELENTKEZÉSI LAP

Molnar_Polanyi_Petra4 hónaposan kezdtük Bulcsúval a babaúszást még Budapesten. Amikor hazaköltöztünk Ajkára szomorúan konstatáltuk, hogy elég szűkösek a lehetőségek ezen a téren, pláne, hogy közben a babócánkból óvodás nagyfiú lett (sok helyen egy ilyen korú gyereket nem látnak szívesen babáknak szánt oktatáson). Igyekeztünk valahogy pótolni neki ezt az élményt, de hetente, kéthetente vagy olykor betegség, nyaralás, rossz idő miatt csak ritkábban jutottunk “babaúszás” közelébe. És ekkor találtunk rá Margaréta foglalkozására.
Eddigi tapasztalatok szerint az úszáshoz vagy apának vagy anyának szintén benn kell lenni a vízben, ami a párom munkaideje miatt és amiatt, hogy újra babát várunk kicsit nehézkes lett volna. Mentőövet Margaréta dobott nekünk azzal, hogy megnyugtatott, nem lesz szükség ránk a medencében. És lám, így is lett. Kis csemeténk önállóan, teljes biztonsággal és felszabadultsággal lubickol a medencében. Szófogadóan végrehajtja a feladatokat, örömmel játszik és mindig nagyon várja a következő foglalkozást! Köszönjük!

Molnár-Polányi Petra
Ajka