Előre bocsájtom, ez egy rendhagyó poszt lesz.

Tegnap felhívott egy anyuka, aki nagyon hálás volt. S hogy miért? Olvassátok el Lackó történetét!

_DSC2980Sziasztok!
Sokan ismertek minket, Lackót, de azért pár szóval leírnám a történetünket. Lacus erős csípőficammal és lyukas szívvel született. A csípőficama annyira nagy volt hogy még a rossz lábában a mag sem fejlődött ki, a vápája meredek volt. 2014 januárjában elő voltunk jegyezve csípőműtétre. Fel is cuccoltunk már osztályon voltunk mikor közölték velünk, hogy nem lesz műtét !!! Ugyanis elkezdett fejlődni a vápa és kifejlődött a mag. És mindez köszönhető a sok gyógytornának,és a rengeteg gyógyúszásnak a kisfiam kitartásának ami nagyon nagy fájdalommal és sok sírással járt. MEGÉRTE!!! Tegnap voltunk Pesten az ortopédián, Lackó teljesen felépült ugyan olyan a másik lába mint a jó lába. Teljesen kifejlődött a mag, a vápa is szépen kifejlődött. Már csak évente egyszer megyünk kontrollra. És mindez nem sikerült volna ha nincs MARGARÉTA és a szuper csapata akik mind mind foglalkoztak, foglalkoznak velünk. Arról nem is beszélve ahogy foglalkoznak a gyerekekkel, minden tiszteletem az övüké!!!
Köszönjük csajok, hogy megúsztunk egy műtét!
Makk Lászlóné Éhardt Ildikó
De hogy miért is kell ennek egy külön bejegyzés?
Azért mert ez nem csak a mi érdemünk! Lackó nem gyógyult volna meg, ha nincs az anyukája, aki minden héten kétszer hozta hozzánk, úgy hogy közben otthon várta másik két gyermek!
Hiába a mi összes erőfeszítésünk, ha a szülő nem partner! De ugyan ez visszafelé is érvényes: ha a szülő partner és megfogadja a tanácsaimat; elhiszi, hogy elmúlnak a kezdeti nehézségek; megérti, hogy hosszútávon az a jobb a gyermeknek, ha a szülő nincs bent a foglalkozáson; rendszeresen hozza a gyermekét gyógyúszásra, akkor is amikor az számára macerás és kényelmetlen, akkor igenis csodákra képes a gyógyúszás!
GRATULÁLUNK Lackónak, és örömteli, egészséges életet kívánunk!