margaretaNemes-Molnár Margaréta vagyok, ANYA, tanító, fejlesztőpedagógus, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató, babaúszás és születési károsodott csecsemők úszásoktatója, a Polly Úszóiskola vezetője.

Alapdiplomám tanító, koraszülött nagylányom érkezése után kezdtem érdeklődni a fejlesztőpedagógia iránt, ahol egyértelművé vált számomra, hogy mozgásterápiával szeretnék foglalkozni. El is végeztem a Kulcsár féle “A tanulás öröm is lehet” mozgásterápiás képzést, ami alapján létrehoztam egy óvodásoknak szóló mozgásfejlesztő tornát. Ezután a helyi pedagógiai szakszolgálattól kaptam egy megkeresést, hogy volna-e kedvem gyógyúszást oktatni. Természetesen igent mondtam, így párhuzamosan két szakirányú továbbképzést is végeztem, a férjem és a nagyszülők maximális támogatása mellett. Miután egyre több felkérést kaptam pár hónapos-néhány éves babák szüleitől, szükségesnek éreztem a babaúszás tanfolyam elvégzését is. 2016-ban elvégeztem a Gézengúz alapítvány Neuro-hidroterápia a koragyermekkori intervencióban tanfolyamát.

6 éve oktatok úszást/gyógyúszást, és úgy érzem (talán a személyiségemnek, talán a pedagógus múltamnak köszönhetően) nagyon hamar megtalálom a gyermekekkel a közös hangot és a félős, víziszonyos gyermekek is egy-kettőre bizalmukba fogadnak.

Örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit szívvel-lélekkel és hatalmas örömmel tudok nap mint nap végezni.

Ezúton is köszönöm azoknak a szülőkkel, akik megtisztelnek bizalmukkal és a Polly Úszóiskolába hozzák/íratják gyermeküket!

A veszprémi babaúszás és a balatonalmádi mini és manó csoport oktatója:emese

Homonnai-Sipos Emese vagyok, férjemmel van egy kisfiunk, akivel 5 hónapos kora óta járunk babaúszásra. Fő foglalkozásom rendőr, a diplomám mellett vízimentői végzettséggel is rendelkezem. A babaúszás foglalkozások alkalmával láttam a saját és más gyermekek fejlődését, víz iránti szeretetét, így magával ragadott ez a hivatás is. Több módszert kipróbálva az Angolna módszer alapjai bizonyultak számomra a legmegfelelőbbnek, ezért 2016 tavaszán elvégeztem ezt a képzést. A Polly úszóiskola vezetője, Nemes-Molnár Margaréta támogatásával foglalkozhatok a veszprémi, illetve a balatonalmádi úszásra járó babókkal. Remélem, az oktatások során én is színesíthetem a Polly életét!

 

 

 

A balatonfüredi csoportok oktatói:

mazsi

A nevem Horváth Rozália , de mindenki csak MAZSInak szólít! Egy nyolc, és egy 2 és fél éves csodálatos fiú anyukája vagyok! Első kisfiam születése után biztos volt már, hogy gyerekekkel szeretnék hosszú távon foglalkozni, ezért a Csecsemő- És Gyermeknevelő- Gondozó Iskolát elvégeztem. Szerencsémre hamar rátaláltam a Polly Úszóiskola szuper csapatára, és most Margaréta mellett segítek mint úszóoktató. Mivel nagyon megtetszett az órák színes hangulata, ezért beiratkoztam egy Sportoktatói OKJ-s tanfolyamra! Elvégzése után boldogan várom a Polly Úszóiskolába jelentkező gyermekeket és felnőtteket egy jó hangulatú úszás oktatásra!

 

 

 

 

zsuzsa

Sinkovics Zsuzsa vagyok, 2 gyönyörű gyermek édesanyja. 2008 óta dolgozom a Vizikék Óvodában. Margaréta 2016 szeptemberében keresett meg, hogy lenne-e kedvem a Polly Úszóiskolában dolgozni és úszásoktatással foglalkozni. Természetesen igent mondtam és azóta Margaréta támogatásával jelenleg egy OKJ-s Sportoktatói azon belül úszás oktatói tanfolyamra járok, hogy szakmailag is megfeleljek. Nagy öröm számomra, hogy egy szuper csapat tagja lehetek, mellette sok ügyes gyermek oktatója a Mini és a Manó valamint a kezdő csoportban, ahol azt tapasztaltam a szülők és a gyermekek is hamar a bizalmunkba fogadtak. Nehéz lenne pár mondatban összefoglalnom azt a sok pozitívumot amit e pár hónap alatt a Polly Úszóiskolában kaptam a gyerekektől a felnőttektől és kolléganőktől egyaránt, és ez ösztönöz arra, hogy a jövőre nézve szakmailag még tovább fejlődjek. De addig is nagy örömmel várok minden Kedves gyermeket és felnőttet az óráimra.

 

 

 Ajkai oktatók, gyakornokok:

inciVarga-Oszlánszki Ilona vagyok, de mindenki Inciként ismer. Végzettségem Óvodapedagógus. 2009-ben a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolán végeztem Sárospatakon. Államvizsga után elhelyezkedtem az Árpád Vezér Gimnáziumban, mint Pedagógiai asszisztens, ahol saját munkám elvégzése mellet, részt vettem hétvégi programok szervezésében, felügyelésében, illetve a gyerekeket színházba, versenyekre kísértem. Ezután költöztem Ajkára, ahol sajnos nem sikerült elhelyezkednem óvodapedagógusként, ezért a Musti pékségben kaptam munkát. Tavaly szeptember végén találkoztam az úszásoktatással először, és azonnal ráébredtem, hogy nekem mégis csak gyerekekkel kell foglalkoznom. Januárban el is kezdtem a tanfolyamot. Úgy érzem most sikerült megtalálni azt a plusz dolgot ami eddig hiányzott, és amivel tényleg teljes lehet az életem.