Szeptembertől Ajkán remélhetőleg minden órát az uszodában tarthatunk. A Miniket is és a Manókat is. Ami azt jelenti, hogy olyan vízben fogjuk oktatni a gyermekeket, ahol nem ér le a lábuk. Ez nem azt jelenti, hogy ott csak szülővel úszhatnak azok a gyerekek is, akik az óvodában már önállósodtak.
Ez csupán annyit jelent, hogy más módszereket fogunk használni az oktatásban. Annyit jelent, hogy ugyanúgy kihozzuk a maximumot a lehetőségből, mint ahogy az óvodában is tettük. És annyit jelent, hogy több fejlődési lehetőséget látunk az uszoda feszített víztükrű medencéjében, mint az óvodai medencékben.

Soha nem vinném át a gyerekeket, ha nem érezném azt, hogy legalább úgy fognak fejlődni mint az óvodai medencékben.
Soha nem vinném át a gyerekeket, ha nem lennék biztos abban, hogy az ott alkalmazott módszer is lesz olyan hatékony, mint az eddig használt.
Soha nem vinném át a gyerekeket, ha nem tudnám azt, hogy az uszodában is fogjuk tudni ugyanazt a színvonalat nyújtani mint az óvodában.
Soha nem vinném át a gyerekeket, ha nem tudnám, hogy az uszodai környezettel hosszabb távon mindenki jobban jár mint az óvodaival.

Egyúttal kérem a szülőket, hogy bízzanak meg bennem – mint ahogy eddig is tették – és tudják, hogy a gyermekeik érdekeit tartom szem előtt!

A gyerekeknek nem lesz egyszerű a váltás, de szeretném megkönnyíteni a helyzetüket azzal, hogy a szüleik félelmeit eloszlatom, hisz érzik a bizonytalanságot, de azt is megérzik, ha a szüleikben nincs semmi félelem és kétség az új helyzet miatt. Épp ezért, ha bárkinek bármi kérdése van tegye fel nyugodtan, hogy magabiztos és lelkes szülőkkel vághassunk neki az új tanévnek!

_DSC3078