Tájékoztató szülői értekezletet tartunk augusztus 26-án 16.00-kor a Vizikék Óvoda tornatermében, melyre szeretettel várjuk a leendő úszók szüleit, illetve azokat is, akik még csak érdeklődnek az úszás, babaúszás, manóúszás, gyógyúszás iránt!

A szülői értekezleten mondom el a csoportbeosztás, a változásokat a tavalyi évhez képest, az OEP finanszírozott gyógyúszás tudnivalóit, illetve beszélek a módszerünkről, elvárásaimról is. Ekkor még lehet változtatni a csoportokon, egyéb problémák, kérdések megbeszélésére is lesz lehetőség!

78667 (4)

A szülői értekezletet a babaúszásos tudnivalókkal kezdjük, hogy a pici babások mihamarabb szabadulhassanak! 🙂

Már csak 4 jelentkező szükséges és indul a 18.00-ás csoport! Köszönöm az eddigi aktivitást a toborzóknak és egyben mindenkit kérek, hogy ha van ismeretségi körötökben úszás iránt érdeklődő szülő vagy gyógyúszásra jogosult gyermek (asztma, gerinc- vagy mellkasdeformitás, szívbeteg, ízületi megbetegedéssel küzdő, kórosan elhízott, végtaghiányos), akkor említsétek meg neki a lehetőséget! Előre is köszönöm, és bízom benne, hogy szeptemberben a 18.00-ás csoport is el tud indulni! 🙂

További szép nyarat mindenkinek, augusztus 26-án találkozunk!