avatarKisfiam pár hetes kora óta imádott vízben lenni. Amikor megtudtuk, hogy indul babaúszás, azonnal jelentkeztünk. Nem bántuk meg. Nálunk nem volt gond a vízhez szoktatásban, de akiknél van, azoknak nagyon ajánlom. Játékos feladatokkal, de nem a gyermekre kényszerítve hétről-hétre bátrabbak lettek gyermekeink. Először én is féltem egy picit, hisz azt mondták többen, hogy majd le kell nyomni a víz alá. Nálunk nem így van! Margaréta figyelmesen, a baba viselkedését, érzelmi attitűdjeit figyelembe véve kezdte el a merüléseket. A játékos feladatok nagyban segítenek a babák izmainak, mozgásszerveinek rendes fejlődéséhez.Én csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Némethné Temesvári Anita
avatarMár az első alkalommal (5 hónaposan mentünk) minden előzetes félelmem szertefoszlott, ami volt bennem a babaúszással kapcsolatban.
Jó programot jelent a babámnak, változatosságot a hétben. És minden alkalom után ugrásszerű fejlődést látok rajta, mind a mozgását, mind a személyiségét tekintve! Nagyon élvezzük a pancsolást mindketten, igazán hasznos kikapcsolódás ebben a végtelen hosszúnak tűnő csecsemőkorban 🙂 !

Rév Szilvia
avatarMár a kezdetektől járunk babaúszásra, és nem bántuk meg. Sőt! Hiszem, hogy segített a terpeszpelus elhagyásában is. Lia nagyon élvezi az órákat, kellemesen elfárad, utána pedig egy nagyot alszik. Margaréta mindenben segítőkész, kedves és mosolygós.Nem erőltet semmit, csak azt csináljuk ami a babának is tetszik. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Hiszen kell ennél több egy anyukának, minthogy a babáját boldognak lássa?

Máticsné Somogyi Zsanett
avatarNehéz lenne pár mondatban összefoglalni azt sok sok pozitívumot amit kaphatunk az úszás által. Ezt mind édesanyaként, mind szakemberként (védőnőként) is így gondolom. Most mégis elsősorban az édesanya szólal meg bennem. Nagyon vártunk a lehetőségre és már az első alkalommal bebizonyosodott számunkra, hogy nem hiába. Az az önfeledt boldogság, amit a gyermekemen láttam felejthetetlen. Az én korábban (idegenektől)félős kislányom óráról órára nyitottabbá vált. Azóta igazi belevaló, lubickoló vizicsibévé vált és szinte nap nem telik el anélkül, hogy meg ne kérdezné hogy: mikor megyünk az usziba. Előtte kínszenvedés volt a hajmosás, most pedig kacagva önti a vizet a saját fejére a fürdőkádban és az uszodában tanult mondóka kíséretében úsztatja a békáját a fürdővízben. Uszi ... hát mi tagadás, én is nagyon élvezem. Nagyon jó kis közösség kovácsolódott össze az elmúlt időszak alatt. Közös program a vízicsibémmel és egy kis kikapcsolódás "szülőtársaimmal" , akikben szintén nagyon értékes emberekre leltem. Na és persze ne feledkezzünk meg "Margaréta néniről", aki szinte már családtag nálunk, annyit emlegeti a kislányunk. Azt hiszem ő példát mutathat abban, hogy hogy kell valamit szívvel- lélekkel csinálni! Nekünk a gyógyúszás is nagyon fontos, kislányom veleszületett gerincelváltozása miatt. Azt hiszem hogy a gyógytorna és az úszás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez az elváltozás külső szemmel nézve szinte láthatatlan. Hatalmas nagy dolog, hogy ez már náluk is elérhető OEP finanszírozott módon! Száz szónak is egy a vége: Köszönjük Margaréta néni! Nagyon szeretünk!

Halbrucker Katalin
Mi voltunk az első fecskék Margaréta gyógyúszásán,a déli parton. Azért őt választottuk, mert határozott, de gyermekközpontú oktatása nem volt sem testileg sem lelkileg túlterhelő gyermekeink számára. Öröm volt úszni, és lám mégis megtanultuk...

Köszönjük neked, és visszasírunk!!


Feketéné Kanizsay Orsolya
Nagyon nagyon boldog a családunk, mert hála Neked, az izomrendszer erősödésén túl Kristóf önbizalma is pozitív irányba, sokat változott, és sokat nyílt mióta hozzád jár!

Inhóf Tímea
Szakmájához maximálisan értő, lelkiismeretes, barátságos, segíteni akaró és tudó EMBER!!!!! Ha úszás, akkor nem más mint Nemes-Molnár Margaréta!!!!!

Horváth Veronika
avatar4 hónaposan kezdtük Bulcsúval a babaúszást még Budapesten. Amikor hazaköltöztünk Ajkára szomorúan konstatáltuk, hogy elég szűkösek a lehetőségek ezen a téren, pláne, hogy közben a babócánkból óvodás nagyfiú lett (sok helyen egy ilyen korú gyereket nem látnak szívesen babáknak szánt oktatáson). Igyekeztünk valahogy pótolni neki ezt az élményt, de hetente, kéthetente vagy olykor betegség, nyaralás, rossz idő miatt csak ritkábban jutottunk "babaúszás" közelébe. És ekkor találtunk rá Margaréta foglalkozására.
Eddigi tapasztalatok szerint az úszáshoz vagy apának vagy anyának szintén benn kell lenni a vízben, ami a párom munkaideje miatt és amiatt, hogy újra babát várunk kicsit nehézkes lett volna. Mentőövet Margaréta dobott nekünk azzal, hogy megnyugtatott, nem lesz szükség ránk a medencében. És lám, így is lett. Kis csemeténk önállóan, teljes biztonsággal és felszabadultsággal lubickol a medencében. Szófogadóan végrehajtja a feladatokat, örömmel játszik és mindig nagyon várja a következő foglalkozást! Köszönjük!

Molnár-Polányi Petra
avatarNagyon szeretjük a gyógyúszást, mert személyre szabott játékos feladatokkal segíti elő fejlődésünket. Szuper kis családias légkörben!

Kugler Viki
Egy bölcsődei, óvodai "előkészítőnek" is száz százalékosan alkalmas foglalkozás!

Molnár Csanád
A gyerekek imádnak jönni, minden óra után nagyon lelkesek, és örömmel újságolják, hogy már mi mindent tudnak megcsinálni.

R. Bea
Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy a gyerkőc játszva tanuljon meg úszni!

Molnár-Bécsi Gréta
Kisfiam általatok szerette meg a vizet, általatok találta meg az örömöt és a sikerélményt az úszásban. Ezt előttetek 4 évig nem sikerült elérnünk! Köszönet és hála érte! Azóta is minden óra után boldogan és sikerélménnyel tér haza.

Takács Ágnes; Kis Máté anyukája
Szülős gyógyúszóként csak ajánlani tudom a sérült gyermekek számára.
Margaréta segítőivel együtt a lehető legtöbbet, legjobbat megteremti, nem határolódik el a szülői tanácsoktól, tapasztalatoktól sem.

Bittmanné Adrienn
Korábbi rossz tapasztalatok után megtaláltuk azt a helyet ahova szívesen járnak a gyerekek, rövid idő alatt sokat fejlődött a tudásuk, magabiztosak a vízben és szeretik a közösséget is. Mindenkinek csak ajánlani tudom az úszóiskolát és Margaréta néni szerető, nevelő, határozott hozzáállását!

Eszterhainé Andi
Margaréta egy rendkívüli egyéniség, aki "tűzön-vízen" keresztül viszi az elképzeléseit. Példamutató munkájával eredményesen oktatja a gyerekeket. A gyerekek imádják és lesik minden mozdulatát. Több ilyen ember kellene ebben a városban és környéken. Gratulálok és további sok sikert kívánok a munkájához.

Huszti Szilvia
Csak ajánlani tudom mindenkinek Margarétát és csapatát! Remek munkát végeznek a kicsikkel-nagyokkal. Az órák rendezettek, fegyelmezettek mégis játékosak. Sokat tanulnak, fejlődnek!


Köszönöm a lehetőséget a gyógyúszáshoz és azt a barátságos hozzáállást, amit itt kaptunk.


Ajánlom mindenkinek aki szeretné, hogy a gyermeke megszeresse az úszást és jó kondíciója legyen.


Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a babát már korán hozzászoktatjuk az úszás, a sport, a víz szeretetéhez. Mind emellett pedig egy nagyon jó csapat alakul, ahova mind a babák, mind a szülők szívesen járnak.