OVIS úszásoktatás másképp

Úszóiskolánk az ajkai, füredi és a sümegi fedett uszodában vagy más külső helyszínen is vállal úszásoktatást, hétfőtől péntekig délelőtt, az óvodák időbeosztásához igazodva.

Miért más a mi úszóiskolánk?

  • Rengeteg eszközzel dolgozunk
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk a félős, víziszonyos, illetve a SNI gyerekek oktatásában is
  • A legtöbb esetben több oktatóval dolgozunk így a foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjéhez tudjuk igazítani, ami gyorsabb fejlődést tesz lehetővé
  • Nem használunk kényszerítő módszereket, türelmesen kivárjuk, hogy a gyermekek feloldódjanak és megjöjjön a bátorságuk a feladat kivitelezéséhez, ennek ellenére minden esetben látványos fejlődést érünk el a 10-12 óra alatt

Mivel úszóiskolánk ajkai székhelyű, így oktatást csak 10 fő fölött vállalunk vagyis 10 fő alatt is ki kell fizetni a 10 fő teljes díját.

Általában tömbösített órákkal oktatunk, azaz a 10 órát 5 alkalommal, 1 hét alatt járják le a gyerekek. Ettől függetlenül más időbeosztással is fogadunk óvodákat, a fenti mód a buszköltségek optimalizálása miatt alakult ki.

Áraink az oktatási díjat tartalmazzák, a medencebérlés díja és az esetleges sportolói belépők minden helyszínen másképp alakulnak, ezek külön fizetendők!

Ovis csomagok kész

10-12 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

Óvodák, akik minket választottak:

  • Hétszínvirág Óvoda, Herend
  • Német Nemzetiségi Óvoda, Márkó
  • Regenbogen Német Nemzetiségi Óvoda, Ajkarendek
  • Köveskáli Óvoda
  • Révfülöpi Óvoda
  • Funny Kids Mini Ovi, Nemesvámos

Úszóiskolánk pedagógus végzettséggel rendelkező úszásoktatókkal dolgozik, akik nem csak a kisgyermekek életkori sajátosságait veszik figyelembe, de minden esetben kedvességgel, türelemmel és empátiával fordulnak a félősebb gyermekek felé is! 10 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

Herend1 Az oktatás általában 1 hetes turnusokban zajlik napi 2×45 perces foglalkozással. Természetesen ettől eltérő igényeket is szívesen teljesítünk!

Árajánlat kérés óvodák részére

Megkeresésüket a pollyuszoiskola@gmail.com email címen vagy a 06 30/426-12-68-as telefonszámon is fogadjuk.

Az óvodás korosztálynak megfelelő, sokszínű, érdekes eszközöket és módszereket alkalmazva zajlott az oktatás. A jó hangulat, kellemes légkör vonzóvá tette a gyermekek számára a vízzel való barátkozást, szívesen jöttek egész héten Margarétához. Márkói Német Nemzetiségi Óvoda, 2016

Barátságos, kedves oktatók, folyamatos fejlődés észlelése. Nyugodt szívvel merném ajánlani bármely óvoda vagy magánszemély részére. Herendi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde, 2016

Herend