plakát2Március 2-án nyílt órát tartunk a manóúszáson és a babaúszáson, 4-én pedig a gyógyúszáson lesz nyílt óra, ami azt jelenti, hogy a szülők, nagyszülők ingyenesen bejöhetnek az órára váltópapucsban!

Márciustól a babaúszásra továbbra is bejöhet kísérő 650Ft-os belépővel és papuccsal, de a manóúszásra, gyógyúszásra járó gyermekeket a szülőknek az öltözőben kell megvárniuk a hatékony oktatás érdekében.

Márciustól a gyógyúszáson a medencebérlési hozzájárulást havidíjként kell fizetni, melynek mértéke 4400Ft.

Márciustól szigorúbban veszem a már eddig lefektetett szabályokat, minthogy:
A manóúszásra és babaúszásra megváltott 2 hetes bérletek 4 hétig, a 4 hetes bérletek pedig 8 hétig lesznek felhasználhatók.
A testvérkedvezmény csak bérlet vásárlás esetén érvényesíthető, az óradíj (ha valaki alkalmanként fizet) babaúszáson 2000Ft, a manóúszáson/úszásoktatáson 1500Ft.

Április 1-én 15.00-tól elindul a szülős gyógyúszás, melynek havidíja 4 szerdás hónapban 4000Ft, 5 szerdás hónapban 5000Ft.

Aki értékeli a munkámat a https://www.facebook.com/gyogyuszi oldalon (a csillagok számától és az értékeléstől függetlenül) egyszeri 10% kedvezményben részesül bérlet váltása esetén. Ez a 10% kedvezmény a testvérkedvezménnyel együtt is igénybe vehető! Természetesen, akik már ezelőtt – mindenféle ösztönzés nélkül – értékeltek, azokra is vonatkozik a kedvezmény! 🙂 Viszont ezt mindenkinek magának kell kérnie, mert én ott, az óra előtti/utáni kapkodásban biztos elfelejtem! 😉